Wie
Afdrukken E-mail

Wie is Tel & Toets?

Tine van Peursen: Als opstandige tienerdochter in een familie van accountants, ga je natuurlijk niet hetzelfde werk doen als je ouders! En zo kom je via je studie terecht in de fotografie van de reclamewereld.

Toch stroomt het bloed waar het niet gaan kan en na een verzoek voor tijdelijke bijstand op het accountantskantoor, kwam ik terecht in de administratie.

Wat bedoeld was als kort vakantiewerk, duurde 4 jaar, waarbij ik diverse disciplines van het kantoorwerk onder de knie kreeg.
Deze kennis kon ik meteen toepassen in een zelfstandige VOF Fotografiestudio.
Daarna ging ik aan de slag als Officemanager bij een ontwerpbureau voor standbouw en daar hield ik mij bezig met zowel de project- als financiële administratie.

Na zo'n vijf jaar wisselde ik van baan en kwam terecht bij een groothandel voor diergeneesmiddelen en -verzorgingsproducten op natuurlijke basis.
Omdat het een geheel nieuw bedrijf was, lag de invulling van de (voorraad)administratie nog helemaal open.

Het bedrijf groeide in een rap tempo en op een gegeven moment wilde ik graag weer een zelfstandige onderneming vormen en zo ontstond Tel & Toets in 2008.

Inmiddels houdt Tel & Toets zich al 10 jaar staande en kunt u rekenen op ruim 30 jaar ervaring, accuratesse en snelheid.

Meer informatie vindt u in mijn profiel via  logo_82x23